www.flickr.com
Mochi83's photos More of Mochi83's photos

Monday, April 07, 2008

e50 faciasından biri beni kurtarsın!

Nokia cep telefonları benim için artık vazgeçilmez oldu..menüsü, dizaynı herşeyi ile o kadar alıştımki başka markalara hiç elim gitmedi.. sanırım cep telefoncularında en çok istediği benim gibi marka bağımlısı müşterilerdir.. bir de en kötüsü markaya o kadar bağlanmışımki şu anda kullandığım telefondan nefret etmeme rağmen yine gidip Nokia almayı düşünüyorum.. çünkü güveniyorum bir sorun yaşamıcağıma..neler duyduk bu güne kadar, ne pil patlamaları ne sim card errorler, yinede vazgeçemedim Nokia'dan..
neyse en son aldığım telefon e50'i yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum.. ve artık software'i o kadar eskimişki mesajları 15dk'da gönderiyor, bende bir nokia bayisine gidip telefonumu bir gün verip bu sorunun giderilmesini sağlayamıyorum..üşengeçlik diyebilirsiniz ama telefonumdaki dosyaları koplayıp sonra tekrar onları makinaya kurmak zor geliyor..bir türlü olmadı işte..
neyse bu software olaylarına ben hiç karışmıyım yeni bir telefon alıyım diyorum.. ilk üç arasına nokia 6300, nokia 6500, nokia 6233 var.. artık yeni bir telefon almadan bütün internet sitelerini forumları gezip bilgi edinmeden telefon almam! bakalım bu üç telefondan hangisi testi geçecek?
merakla bekliyorum..
bu arada e50 alacak olan varsa hemen o dükkanı terketsin!

No comments: