www.flickr.com
Mochi83's photos More of Mochi83's photos

Thursday, February 26, 2009

degisik bir pazar...

Hava soguk hem de cook.. sabah saat 3:45 bir sms: "herkes uyandimiiii?" cevap:"eveeeeet"
aslinda bu uzun bir "evet" ama cok sesli cikan cinsten degil..daha cok 3 saatlik uykudan uyanmis gibi bir "evet"..

yollar bombos, istanbul uyuyor, ama bir de ne gorelim kadiköy evlendirme dairesinde feci bir kalabalik.. demekki bizim gibi delilerden cok varmis burada.. e kimse o saatte dugun yapmayacagina gore baska bir is var bu iste..
herkes yolun kenarinda heyecanla bekliyor... 1,2,3,4 geliyor 5 gelmiyor, 6,7,8 geliyor.. beklemeye devam.. hah tamam 5 te geldi oh rahatiz..
5.otobus geldi ve kartalkayaya yolculuk basladi..
yolda uyku soguk bir anda bastirdi.. kartal otele ilk varan otobus olarak sampiyon olduk! 9'dan 10'a kadar kayak kiralama odasinda gecirdikten sonra milli kayakcilar pistlere daldi..

o anda ilk dikkatimizi ceken kar yagisinin ne kadar guzel oldugu, tam birer birer kar taneleri yagiyor, daha once hic gormedigim bir manzara.. kayarken fotografini cekmek zor oldu ama telesiyejde bir iki tane deneme yapabildim en guzel cikan fotografta da arka plandan anlasilmadi ne kadar guzel oldugu ama olsun..
Dagda yukari 2. cikis "off her yerim agriyo" "ay yaslanmisiz" "ay paslanmisiz"
ve 5. cikis "biraz kafede otursak?" "sucuk ekmekler bekliyor" "ayaklariiiiiiiiiiiim"
ogle molasi kisa suruyor.. aramizda "ciddi" sampiyonlar var! 2. cikis daha zor oluyor.. 3 cikis sonra kafenin yolunu yine tutuyoruz.. "sicak sarap varmis guzel gozukuyo alsak mi?" insanin cani cekmesin alinca ne de gereksiz birsey oldugu cikiyor. "biraz sogusun daha guzel olur" deyip bekliyoruz..hakketende daha guzel oluyor.. "kafalar iyi artik bir yerimizin agridigini hissetmeyiz hadi kayalim".. saat 15:15...
saat 15:45 "hadi artik sira flan olur kayak odasinda erken gidelim" ok!
17:00 yola cikis.. 21:30 evlendirme dairesi onu ve pazar gunu official olarak biter..
herkes evine, sicak yatagina, soguk bir haftaya baslar......

No comments: