www.flickr.com
Mochi83's photos More of Mochi83's photos

Thursday, July 26, 2007

Bride to be!


Dün akşam 2 gün sonra evlenicek Ayşen'in bekarlığa veda partisine Al-Jamal'e gittik.. Bu kadar konuşulan bir yere gitmek iyi oldu kültürümüz arttı:) Arap mutfağı yemeklerine az çok alışkın olduğumuz için gidenlerin yemek konusunda bir problem yaşadığını sanmıyorum.. Dansözlerin gelmesi nedeniyle yemeklerin masadan ışık hızıyla toplanması dışında yemekte bir problem yoktu.

Mekanın en garip özelliği çalınan müziklerin sıralamasının çok enteresan olmasıydı.. Shakira'dan sonra Biiir çook sıkıldıııııım ikiiiii çokkk ..... bu gibi farklı tarzlar bir arada pek olmamış galiba..

Dansözlerinde çıkmasıyla mekan baya hareketlendi ve paralar dansozlere gitti:) Herhalde dünyada kadınlar brad pitt'i izlemekten ne zmn sıkılırlarsa erkeklerde o zaman dansozlerden sıkılır! Neyse biz eglencemize devam ettik fazla kıskanmamaya calistik dansozler üzerindeki gözleri..

Daha sonra gelinimize süpriz olarak mekandan kına geldi ve ellerimize kınaları da yaktiktan sonra bu guzel geceyi bitirdik.. darisi basimiza!!! :)

bir kaç foto icin tıklayın!

No comments: