www.flickr.com
Mochi83's photos More of Mochi83's photos

Monday, August 06, 2007

Susurluk-Ulusoy Outlet Tesisleri

İstanbul-Çeşme arası yolculuğumuzda yeni adresimiz Ulusoy Outlet tesisleri..Susurluk'ta tarihi Varan tesislerine inanılmaz fark atmış durumda! Yolda çok uzun molalar vermediğimiz için içine girip çok vakit geçirmedik ama gözümüze; İskender Express bu gidişimizde çarptı ve dönüş yolunda yemeğe karar verdik. İskender Express bildiğimiz İskenderoğlu Kebapçısı'nın fast food versiyonu. Kendilerini bu girişimlerinden dolayı kutluyoruz. Gerçekten çağa ayak uyduran ender Türk şirketlerinden olarak bulduk. En güzeli İskender kebab dürümün içine koydukları Patlıcan ezme ile birleştirerek mükemmel bir tat elde etmişler. Bu lezzeti yolda çok uygun fiyata menü olarak sunmaları da çok başarılıydı.
Yanlız tesislerin en kötü özelliğinin şu sıralar yaşadığımız ve daha uzun zaman yaşayacağımız su sıkıntısına rağmen araba yıkamacıların tesislerde çok fazla su harcamaları olduğunu farketmemek mümkün değil. Onca araba orda yıkatılıp sonra tekrar yolda kirlenmesi de boşuna su israfının göstergesi zaten. Ne zaman böyle şeylere duyarlı bir ülke olucaz ve bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığını bırakıcaz bilemiyorum..

1 comment:

Unknown said...

bence Dağıstanlı Fast fooduda ez geçmemek lazım... hayatımda ilk defa öyle lezzetli bi tost yedim. tek kelimeyle harikaydı.