www.flickr.com
Mochi83's photos More of Mochi83's photos

Tuesday, January 15, 2008

uzun bir aradan sonra..


2008'in bu kadar hızlı geleceğini tahmin etmiyordum.. yılbaşını İzmir'de geçirdikten sonra yeni yila hizli bir giriş yaptık.. Yeni yilda yapacaklarımın arasında ilk gelen bir dans kursuna başlamak aktivitesini yeni yilin ilk haftasinda basladik ve artik her haftasonu salsa kursuna gidiyoruz. Suadiye'de Arif Alaşan hocamızla salsa yapmak cok keyifli geldi.. tabi haftasonlari erken uyanmak biraz zorlasa da baya eglenceli geciyor haftasonlari...

İzmirde yaptiklarimizi yazmak istiyordum ama biraz zorlicak sanirim artik uzerinden 15 gun geçmiş nerdeyse.. sonuç olarak İzmir-Çeşme gez gez bıkmaz insan.. yılbaşı aksamı hindimizden mi bahsetsem yoksa çeşmede spa'ya girmek için 2 saat bikini aramamizdan mi.. İzmir-Çeşme arasında da kahvaltı konusunda rekabet oldugunu gormus olduk.. Çeşme yolunda Altınoluk diye bir yerde kahvalti ettik..İnanilmaz guzel yumurta ve kahvalti cesitleriyle tam anlamıyla yıkılıyodu:) daha sonra İzmir'in içinde adını unuttugum bir suru yerde kahvalti ettik ve hepsi birbirinden guzeldi.. tek basima gitsem bulamicagim yerler olmasina uzuluyorum sadece.. dönüş yolunda da havalaninda muhabbet etmekten az kalsın ucagi kaciriyoduk gercekten cok basarili bir hareketti.. 4 gunluk seyahatimizden sonra tabikide icimize rehavet çökmüş olsa gerek ondandır..ama sehir hayati o rehaveti ve rahatlamayi bir gunde elimizden alıverdi...

ha bir de yilin olayini yasadigimi anlatmak istiyorum.. bicirla birbirimize ayni hediyeyi almisiz! bu gercekten tarihi ve unutulmamasi gereken bir andi! ayni urun ayni renk nerdeyse ayni model ama distan hicbi farki yok! gercekten cok komik bir an yasadik ikimizde..

2008'in guzel gececegi daha 3. gununden aldigimiz guzel haberle de sinyalini verdi! En yakın arkadaslarimdan biri artik kader arkadasini secti bu guzel habere cok sevindik ve kutlamalara basladik..

Sonuç olarak 2008'in ilk iki haftasinda, bir uçak yolculugu, 1 evlenme teklifi, 1 salsa dersi, 1 toefl calismaya baslama ve 1 dogumgunu kutlamasi gerceklestirmeyi basardik! ayni hizla devam etmesini temenni ediyorum:)

No comments: