www.flickr.com
Mochi83's photos More of Mochi83's photos

Monday, December 17, 2007

Richmond Nua'da haftasonu

Aylardir plandiğimiz süpriz doğum gününü sonunda gerçekleştirdik! Arkadaşımıza yaptığımız süpriz Sapanca turumuzda Richmond Nua Wellness Spa otelinde kaldık.. otel, yemekler, hizmetler hepsi harikaydı.. Otelin içersinde ücretsiz yararlanılabilen termal havuzlar, buhar odaları, sauna ve buz odaları sayesinde şehirden uzak keyifli ve rahatlatıcı bir haftasonu geçirdik..

Ayrıca bizim yapmadığımız ama gördüğümüz kadarıyla birbirinden güzel ve çeşitli masaj hizmetleri oteli özel yapan diğer faktörlerdendi.. otelin atmosferinden tutun tüm ince ayrıntılarına kadar müşteri memnuniyeti düşünmeleri verdiğiniz paraya karşı aldığımız hizmetin kalitesi de bizi memnun eden diğer kriterlerdendi.. özellikle pazar günü geç çıkış yapmamızı istediğimizde buna karşı hiç bir sorun yaşamamız ve tüm çalışanların rahatsız edici olmayan özel ilgi göstermeleri bizi çok memnun etti..

Çalışanlar gerçekten bizi rahat ettirmeye ve güzel bir haftasonu geçirmemizi sağlayan tavırlarıyla tam puan aldılar:) herkese tavsiye ederim.. Daha ekonomik bir haftasonu geçirmek isteyenlere de otelin günü birlik paketlerini tavsiye ederim..bir gün bile otelin içinde geçirmek stresinizi ve yorgunluğunuz atmaya yetebilir...



No comments: