www.flickr.com
Mochi83's photos More of Mochi83's photos

Thursday, June 05, 2008

19 mayıs'ta agva



19 mayıs'ta tatili fırsat bilip bol bol gezdim... uzun bir haftasonu oldugu icin her ihtiyacimi karsilamam icin idealdi. önce anneyle bir gezinti, sonra aksam taksimde arkadaslarimizla guzel bir gece gecirip günümü dolu dolu gecirmeyi basardim. malum ertesi günde iş için ayılma, kendine gelme günü olmadığı için sabahtan attık kendimizi sokaga ve agva yolunu tuttuk.. tabiki yolda giderken yol calismasi nedeniyle bir sıkışıklık yaşadik ve karnimiz iyice acikti..kendimizi gozlemecilere zor attik! eh tabi istanbul sosyetesi olunca gozlemeler pek begenilmedi ama bana o sirada ne yesem dunyanin en guzel yemegi geldigi icin sorun yasamadim..zaten yemek olsunda ne olursa olsun diyen biri icin kotu yemek bile ac kalmaktan iyidir! hani derler ya reklamin iyisi kotusu olmaz diye! benim icinde yemegin iyisi kotusu olmaz! kotu de olsa edindigimiz bir deneyim, bir konusma konusu yanimiza kar kalir! hehe bu bakis acisini sevdim cok mu polyanna'yim?

neyse yolumuza devam edelim.. agva yolu cok guzeldi, ormanlar,yesil, gokyuzu mavisi,gunes tam bir yaz havasiydi.. gol kenarina geldiginizde biraz soguk oldu ama gunes varken bir sorun yasamadik..
midede hala gozlemeler oldugu icin once biraz aktivite yapalim dedik ve kayigimizi kiraladik! cok cabalasamda beceremedim iki kolumu ayni anda hareket etmeye! e zaten kizlara gore diil bu isler..erkek isine karismiyim dedim taktim muzigimi rahat rahat sefa yaptim..

Sira yemege geldiginde artik baya bi acikmistik..Gizli Bahçe restorantında güzel bir yemek yedik.. soguk iyice bastırdı bu arada.. yemekten sonra arkadaslar kisa bir atv turu yapti ve ordan deniz bisikletimize binip yine nehirde bir tur attik.. yine erkek isine pek karismiyim dedim keyfime baktim:)
istanbul'a dönme vakti gelmisti..insana garip bir pazar sendromu cokuyordu..bunu asmak ve pazartesi gununun tatil olduguna kendimizi inandirmak icin eve gitmedik ve bir yerde monopoly oynadik..artik yorgunluktan bitkin dusmustuk ondan Pazartesi gunu zor gecti.. pazartesi gunu de "pazar" sendromu yasayarak gecti ama arasira bole kucuk tatiller hem isi ozlemeye yariyo hem de haftasonunu gercekten 2 gun yasayabiliorum..

3 comments:

Anonymous said...

çok beğendim resimleri ben
lens

Anonymous said...

resimler harika köpükler başka bi gzl vallahttp://www.opmer.com

G.O. said...

teşekkürler!