www.flickr.com
Mochi83's photos More of Mochi83's photos

Friday, August 22, 2008

white mill'de bir aksam


white mill cihangirde organik menüsüyle farklı, sade ama şık bir mekan.. kışın gittiğimde o kadar kalabalikti sigara dumanindan nefes alamamistim.. bu kotu deneyimden sonra bu carsamba aksami eski dostlarla bulusup biseyler yemek icin coookta iyi bir fikir oldugunu dusunmedim ama sonra mekanın bahcesi oldugunu ogrenince icime sindi..

gercekten o ne bahce! housecafe'nin baska versiyonu.. biraz daha az masa, kediler illaki orda ve menusu de fena sayilmaz ama glutensiz etten baska birsey bulamamak uzdu dogrusu..ama alismam lazim o yuzden sorun etmedim pek.. bir de tabii arkadaslarimin istahla ekmekleri yemesine alismak zor olucak!! :)


white mill'de sohbet muhabbet guzeldi.. haftaici sakin bir aksam icin ideal, piyasa degil, mekanda sukunet soz konusu.. hatta "gürültü kirliliği yapmadığınız için teşekkür ederiz" diye bir tabela bile var!


mekanın organik diye gecinmesi biraz guldurucu oluyor amerikadaki organik restorantlardan sonra.. organik bugday, makarna var ama icine koyduklari domatesler, biberler nasil onu bilen yok bence.. Türkiye'de bu organik isi zor zaten! merak edenlere: http://www.whitemillcafe.com/tr/index.html

No comments: